Σπίτι2021-10-07T09:53:28+00:00

BREWSHIELD ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ  ΓΕΥΣΗ, ΑΡΩΜΑ & ΧΡΩΜΑ
ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΜΠΥΡΑ

Ο βασικός χαρακτήρας του λυκίσκου και της πικράδας της μπύρας σας είναι οι πρώτοι που εξαφανίζονται μετά τη συσκευασία, αργότερα το άρωμα και το χρώμα αρχίζουν να μειώνονται συχνά σε εβδομάδες και όχι μήνες.

Για πρώτη φορά, οι ζυθοποιοί μπορούν να αποστείλουν την μπύρα τους με τη σιγουριά ότι υπάρχει ένα στρώμα προστασίας.

Ο φυσικός βιολογικά πιστοποιημένος σταθεροποιητής 100% της Brewshield, που έχει σχεδιαστεί με βιομηχανική για να διασφαλίζει ότι η μπύρα σας αντέχει στο χρόνο, στη θερμότητα και στο χειρισμό, αφήνοντάς της μια γεύση σαν να είχε μόλις παρασκευαστεί, για όσο το δυνατόν περισσότερο.

Το Brewshield έχει χρησιμοποιηθεί σε βραβευμένες μπύρες, μάθετε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να προστατεύσετε τις μπύρες σας.

BREWSHIELD ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ  ΓΕΥΣΗ, ΑΡΩΜΑ & ΧΡΩΜΑ
ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΜΠΥΡΑ

Ο βασικός χαρακτήρας του λυκίσκου και της πικράδας της μπύρας σας είναι οι πρώτοι που εξαφανίζονται μετά τη συσκευασία, αργότερα το άρωμα και το χρώμα αρχίζουν να μειώνονται συχνά σε εβδομάδες και όχι μήνες.

Για πρώτη φορά, οι ζυθοποιοί μπορούν να αποστείλουν την μπύρα τους με τη σιγουριά ότι υπάρχει ένα στρώμα προστασίας.

Ο φυσικός βιολογικά πιστοποιημένος σταθεροποιητής 100% της Brewshield, που έχει σχεδιαστεί με βιομηχανική για να διασφαλίζει ότι η μπύρα σας αντέχει στο χρόνο, στη θερμότητα και στο χειρισμό, αφήνοντάς της μια γεύση σαν να είχε μόλις παρασκευαστεί, για όσο το δυνατόν περισσότερο.

Το Brewshield έχει χρησιμοποιηθεί σε βραβευμένες μπύρες, μάθετε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να προστατεύσετε τις μπύρες σας.

ΤΙ ΛΕΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Πρόσφατα έστειλα το IPA συνεδρίας 18 λιβρών στο European Beer Challenge στην Ευρώπη, το οποίο παρασκευάστηκε 11 εβδομάδες πριν από τη δοκιμή. Αυτό κανονικά θα ήταν πρόβλημα, αλλά επειδή βασίζομαι στην Brewshield για να προστατεύσω τον βασικό χαρακτήρα του λυκίσκου και της πικράδας, είχε διατηρήσει όλη τη φρέσκια γεύση που περιμένω από αυτήν την μπύρα, με αποτέλεσμα να κερδίσουμε το Χρυσό Μετάλλιο

European Beer Challenge, Χρυσό Βραβείο

Έκτοτε έχω ενσωματώσει το BrewShield σε σχεδόν κάθε θεραπεία υδρομασάζ στην τοποθεσία μας στο Stone Napa. Είναι ουδέτερη γεύση, και μου δίνει ηρεμία ότι η μπύρα θα μείνει λίγο πιο φρέσκια, λίγο περισσότερο, μόλις μπει σε ένα φορτηγό που κατευθύνεται προς το Κέντρο Διανομής μας και φύγει από τα χέρια μου!

Στηβ Γκονζάλες, Stone Brewing

Στην αρχή, όταν ξεκινήσαμε το ζυθοποιείο, έπρεπε να πετάξουμε πολλή μπύρα γιατί έχασε τη φρεσκάδα. Δοκίμασα το BrewShield το 2017 στο lager μας και μετά από τρεις μήνες διαπιστώσαμε ότι όλη η μπύρα ελέγχου μας ήταν μουντή και η μπύρα με επεξεργασία Brewshield ήταν σε εξαιρετική κατάσταση. Στη συνέχεια άρχισα να χρησιμοποιώ το προϊόν σε όλες τις μπύρες μας και είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα.

Άρνο Μάθι, Noon Gun Brewery

Το αποτέλεσμα της δοσολογίας του BrewShield σε όλα τα προϊόντα μας ήταν εξαιρετικό. Έχουμε δει πρωτοφανή επίπεδα σταθερότητας που μας επιτρέπουν να διαχειριζόμαστε τη διάρκεια ζωής, το απόθεμα αποθεμάτων και τις ανακλήσεις σε επίπεδα που δεν έχω βιώσει. Η δοσολογία ήταν απλή και εύκολη στην εκτέλεση, ενώ μας παρείχε τη σιγουριά ότι οι πελάτες δοκίμαζαν πάντα την μπύρα μας στα καλύτερά της.

Frazer Dodge, Harfield Brewing

Το Brewshield λειτουργεί καλά. Βλέπουμε μια εκτεταμένη διάρκεια ζωής από την προσθήκη του Brewshield στα IPA μας. Τα αρωματικά του λυκίσκου διατηρούνται για μήνες. Βλέπουμε επίσης λιγότερα προβλήματα με την οξείδωση της μπύρας. Συνολικά, το προϊόν παρατείνει τη διάρκεια ζωής δραματικά. Αυτό απλώς μας εξοικονομεί χρήματα και διασφαλίζει ένα καλύτερο προϊόν στην αγορά.

Κρις Γκάρετ, Devils Canyon Brewery

Ναι, σίγουρα έχω παρατηρήσει τη διαφορά. Η μπύρα που είναι περίπου η μεγαλύτερη είναι μια περίοδος IPA που παρασκευάσαμε τον Νοέμβριο του 2020 (πριν από 5 μήνες). Κανονικά η συνεδρία IPA διαρκεί έως και 3 μήνες. Αυτή τη φορά προσθέτουμε το Brew Shield και η μπύρα έχει ήδη περάσει 5 μήνες από τότε που την εμφιαλώσαμε και είναι ακόμα σούπερ φρέσκια. 

Χρησιμοποιώ το Brewshield στις μπύρες μας από τον Δεκέμβριο του 2017 και είχα εξαιρετικά αποτελέσματα. Οι μπύρες φαίνεται να παραμένουν πιο φρέσκες για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από πριν. Παρατήρησα επίσης καλύτερες σταθεροποιήσεις χρώματος καθώς η μπύρα φαίνεται να παραμένει πιο φωτεινή για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα. Είναι ένα πολύ εύκολο στη χρήση προϊόν και θα το συνιστούσα σε κάθε ζυθοποιία που θέλει να προσθέσει μακροζωία στα προϊόντα της.

Άλεξ Νελ, Cederberg Brewing

Στην πρώτη παρτίδα μπύρας που δοκιμάσαμε την BrewShield, έγινε γρήγορα προφανές ότι θα τη χρησιμοποιούμε σε όλες τις μπύρες μας στο μέλλον. Η δοκιμαστική μας αξιολόγηση απέδειξε ότι η BrewShield διατήρησε το προφίλ λυκίσκου μας και επέκτεινε τη διάρκεια ζωής της μπύρας.

Το Brew Shield με βοήθησε πραγματικά, το χρησιμοποιώ στο PA μου, το Amber Ale, το Pale Ale, το Neipa και ένα Porter, σχεδόν όλα όσα φτιάχνω. Οι μπύρες μου διαρκούν πλέον τουλάχιστον 4-6 μήνες περισσότερο από τις μπύρες που δεν είχαν Brew Shield.

Ρίτσαρντ Φορσάιθ, Wicked Hops Brewing - Valle de Bravo.Μεξικό

Ζούμε σε μια ζεστή περιοχή όπου πολλά καταστήματα δεν διαθέτουν άφθονο ψυγείο, επομένως η πρόκληση μας είναι να διασφαλίσουμε ότι η μπύρα μπορεί να αντέξει τη ζεστή έκθεση για ένα χρονικό διάστημα. Χρησιμοποιούμε το Brewshield εδώ και πέντε μήνες στα Pislners, Pale και Amber Ales. Το προσθέτουμε στη φωτιά και φαίνεται να μην επηρεάζεται η γεύση ή το άρωμα, αλλά η μπύρα φαίνεται πιο γυαλισμένη. Η μπύρα είναι πιο ανθεκτική στις αλλαγές θερμοκρασίας που είναι το κύριο μέλημά μας. 

Άρχισα να χρησιμοποιώ το BrewShield με την ελπίδα ότι θα μπορούσαμε να κρατήσουμε αυτό το φρέσκο άρωμα και τη γεύση για λίγο ακόμα πριν τα πράγματα πάνε νότια. Λειτουργεί απίστευτα καλά, η μπύρα επεξεργασμένη με BrewShield κρατά τη φρεσκάδα της σημαντικά περισσότερο, δίνοντάς μου ήσυχο το μυαλό ότι έχουμε πάντα την καλύτερη αντιπροσώπευση της μπύρας μας στην αγορά.

Ναι, σίγουρα με βοήθησε να μειώσω την οξείδωση στην μπύρα. Οι μπύρες που μου κρατούσαν φρέσκες το πολύ 2 μήνες, τώρα έχουν εμφιαλωθεί 5 μήνες (εκτός ψύξης) και είναι ακόμα πολύ καλές, πολύ φρέσκες. Μετά τη χρήση του με εξέπληξε πολύ το προϊόν, λειτουργεί πολύ καλά και είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα.

Rodrigo Organista, Kavra - Γκουανταλαχάρα, Μεξικό

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Οι ζυθοποιοί επενδύουν σημαντικό κόστος σε ποιοτικά συστατικά, τα οποία εξευγενίζονται σε συνταγές που προσφέρουν γευσιγνωσία υψηλής ποιότητας και μερικές φορές βραβευμένες μπύρες. Αυτές οι ίδιες γεύσεις μειώνονται γρήγορα, πρώτον είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του λυκίσκου και της πικράδας, συχνά το πιο δαπανηρό συστατικό των εισροών μπύρας και κρίσιμο για τις IPA. Η χρήση του Brewshield συμβάλλει στην παράταση της διάρκειας ζωής τους κάνοντας την μπύρα σας καλύτερη για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

ΔΟΥΛΕΙΑ 

ΜΕ

ΚΡΥΑ ΑΛΥΣΙΔΑ

Η ζέστη είναι ο εχθρός κάθε μπύρας, η μπύρα παλιώνει πρόωρα, επηρεάζει τη διάρκεια ζωής και τη φρεσκάδα του προϊόντος. Η διανομή μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο στο προϊόν, ειδικά όταν η μπύρα αφήνεται σε μεταβλητές θερμοκρασίες και δεν αντιμετωπίζεται σωστά. Οι ζυθοποιοί ξοδεύουν σημαντικό κόστος για την κρύα αλυσίδα, την αποθήκευση και το χειρισμό για να εξασφαλίσουν ότι η μπύρα τους διαρκεί και έχει καλή γεύση. Το Brewshield λειτουργεί σαν ένα επιπλέον επίπεδο άμυνας και ασφάλειας με ένα κλάσμα του κόστους.

ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ

ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

Η βιοτεχνική μπύρα είναι μια άκρως ανταγωνιστική βιομηχανία, οι καταναλωτές είναι γνώστες, απαιτητικοί και πρόθυμοι να πειραματιστούν με νέες μάρκες και ζυθοποιίες, εκτιμούν επίσης το premium που πληρώνουν για ένα premium προϊόν. Κανένας ζυθοποιός δεν μπορεί να αντέξει μια αρνητική εμπειρία προϊόντος, οι πελάτες απλώς δεν επιστρέφουν και μοιράζονται αυτές τις εμπειρίες στο διαδίκτυο. Οι ζυθοποιοί χρειάζονται περισσότερα εργαλεία για να προστατεύσουν τη μακροπρόθεσμη γεύση και την ποιότητα του προϊόντος τους, αυξάνοντας την πίστη και τη θετική ανατροφοδότηση.

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΜΑΣ

Εγγραφείτε στο δροσερό ενημερωτικό μας δελτίο.

Μετάβαση στην κορυφή