Huis2021-10-07T09:53:28+00:00

BROUWSCHERM BESCHERMT DE  SMAAK, AROMA & KLEUR
VAN AWARD WINNEND BIER

Het essentiële hop- en bitterheidskarakter in je bier verdwijnen als eerste na het verpakken, later beginnen geur en kleur af te nemen, vaak in de loop van weken in plaats van maanden.

Voor het eerst kunnen brouwers hun bier verzenden met het vertrouwen dat er een beschermingslaag is ingebouwd.

Brewshield's 100% natuurlijke biologisch gecertificeerde stabilisator, bio-ontworpen om ervoor te zorgen dat uw bier bestand is tegen tijd, hitte en behandeling, zodat het zo lang mogelijk blijft smaken alsof het net is gebrouwen.

Brewshield is gebruikt in bekroonde bieren, ontdek hoe we u kunnen helpen uw bieren te beschermen.

BROUWSCHERM BESCHERMT DE  SMAAK, AROMA & KLEUR
VAN AWARD WINNEND BIER

Het essentiële hop- en bitterheidskarakter in je bier verdwijnen als eerste na het verpakken, later beginnen geur en kleur af te nemen, vaak in de loop van weken in plaats van maanden.

Voor het eerst kunnen brouwers hun bier verzenden met het vertrouwen dat er een beschermingslaag is ingebouwd.

Brewshield's 100% natuurlijke biologisch gecertificeerde stabilisator, bio-ontworpen om ervoor te zorgen dat uw bier bestand is tegen tijd, hitte en behandeling, zodat het zo lang mogelijk blijft smaken alsof het net is gebrouwen.

Brewshield is gebruikt in bekroonde bieren, ontdek hoe we u kunnen helpen uw bieren te beschermen.

WAT MENSEN ZEGGEN

Ik heb onlangs mijn 18-Pounder-sessie IPA naar de European Beer Challenge in Europa gestuurd, het werd 11 weken voorafgaand aan het proeven gebrouwen. Dit zou normaal gesproken een probleem zijn, maar omdat ik vertrouw op Brewshield om het essentiële hop- en bitterheidskarakter te beschermen, had het alle vers gebrouwen smaak behouden die ik van dit bier verwacht, waardoor we de gouden medaille hebben gewonnen

Europese bieruitdaging, Gouden Award

Sindsdien heb ik BrewShield in bijna elke whirlpoolbehandeling op onze locatie in Stone Napa opgenomen. Het is smaakneutraal en geeft me gemoedsrust dat het bier net iets langer vers blijft, als het eenmaal in een vrachtwagen naar ons distributiecentrum gaat, en uit mijn handen!

Steve Gonzalez, Steen brouwen

Al in het begin toen we de brouwerij opstartten, moesten we veel bier weggooien omdat het aan versheid verloor. Ik heb BrewShield in 2017 uitgeprobeerd op onze pils en na drie maanden ontdekten we dat al ons controlebier wazig werd en dat het met Brewshield behandelde bier in uitstekende staat was. Ik ben het product toen gaan gebruiken op al onze bieren en ik ben erg blij met het resultaat.

Arno Matthée, Noon Gun-brouwerij

Het resultaat van het doseren van BrewShield in al onze producten is buitengewoon. We hebben ongekende niveaus van stabiliteit gezien, waardoor we de houdbaarheid, voorraadvoorraad en terugroepacties kunnen beheren tot een niveau dat ik nog niet eerder heb ervaren. Doseren was eenvoudig en gemakkelijk uit te voeren, terwijl het ons het vertrouwen gaf dat klanten ons bier altijd op zijn best proefden.

Frazer Ontwijken, Harfield Brewing

Brewshield werkt goed. We zien een langere houdbaarheid van de toevoeging van Brewshield aan onze IPA's. Hoparoma's zijn maanden houdbaar. Ook zien we minder problemen met oxidatie van het bier. Over het algemeen verlengt het product de houdbaarheid aanzienlijk. Dit bespaart ons simpelweg geld en zorgt voor een beter product op de markt.

Ja, ik heb zeker het verschil gemerkt. Het bier dat het langst bestaat is een IPA-sessie die we in november 2020 (5 maanden geleden) brouwen. Normaal duurt de IPA-sessie maximaal 3 maanden. Deze keer voegen we Brew Shield toe en het bier is al 5 maanden geleden dat we het hebben gebotteld en het is nog steeds supervers. 

Ik gebruik Brewshield op onze bieren sinds december 2017 en had geweldige resultaten. Bieren lijken langer vers te blijven dan voorheen. Ik heb ook betere kleurstabilisatie opgemerkt, omdat bier langer helderder lijkt te blijven. Het is een zeer eenvoudig product om te gebruiken en zou het aanbevelen aan elke brouwerij die een lange levensduur aan hun producten wil toevoegen.

Alex Neli, Cederberg Brewing

Bij de eerste batch bier die we met BrewShield hebben uitgeprobeerd, werd het al snel duidelijk dat we dit in al onze brouwsels in de toekomst zullen gebruiken. Onze proefbeoordeling bewees dat BrewShield ons hopprofiel behield en de houdbaarheid van het bier verlengde.

Brew Shield heeft me echt geholpen, ik gebruik het in mijn PA, Amber Ale, Pale Ale, Neipa en een Porter, vrijwel alles wat ik maak. Mijn bieren gaan nu minstens 4-6 maanden langer mee dan de bieren die geen Brew Shield hadden.

We leven in een warme omgeving waar veel winkels niet over voldoende koeling beschikken, dus onze uitdaging is om ervoor te zorgen dat het bier gedurende een bepaalde periode warm kan worden blootgesteld. We gebruiken Brewshield nu vijf maanden in Pislners, Pale en Amber Ales. We voegen het toe als het vuur uit is en er lijkt geen invloed te zijn op smaak of aroma, maar het bier lijkt meer gepolijst. Het bier is beter bestand tegen temperatuurschommelingen, wat onze grootste zorg is. 

Ik begon BrewShield te gebruiken in de hoop dat we dat frisse aroma en die smaak nog wat langer konden vasthouden voordat het mis ging. Het werkt ongelooflijk goed, bier dat met BrewShield is behandeld, blijft merkbaar langer vers en dat geeft me gemoedsrust dat we altijd de beste weergave van ons bier op de markt hebben.

Ja, het heeft me zeker geholpen de oxidatie in het bier te verminderen. De bieren die me vroeger maximaal 2 maanden vers hielden, zijn nu 5 maanden gebotteld (uit de koeling) en ze zijn nog steeds erg goed, erg vers. Na gebruik was ik zeer verrast door het product, het werkt erg goed en ik ben erg blij met het resultaat.

Rodrigo Organista, Kavra - Guadalajara, Mexico

BESCHERMEN

KWALITEIT

INGREDINTEN

Brouwers investeren aanzienlijke kosten in hoogwaardige ingrediënten, deze worden verfijnd tot recepten die hoogwaardige proeverijen en soms bekroonde bieren opleveren. Deze zelfde smaken nemen snel af, ten eerste zijn de essentiële hop- en bitterheidskenmerken, vaak de duurste component van bierinputs en cruciaal in IPA's. Het gebruik van Brewshield helpt om de levensduur hiervan te verlengen, waardoor je bier langer lekker blijft.

HET WERK 

MET

KOUDE KETTING

Hitte is de vijand van alle bier, het veroudert bier voortijdig, heeft invloed op de houdbaarheid en de versheid van het product. Distributie kan een grote impact hebben op het product, vooral wanneer bier bij variabele temperaturen wordt bewaard en slecht wordt behandeld. Brouwers besteden aanzienlijke kosten aan koelketen, opslag en behandeling om ervoor te zorgen dat hun bier lang houdbaar is en goed smaakt. Brewshield fungeert als een extra niveau van verdediging en beveiliging tegen een fractie van de kosten.

HOUDEN

JOUW

KLANTEN

Ambachtelijk bier is een zeer competitieve industrie, consumenten zijn goed geïnformeerd, veeleisend en willen graag experimenteren met nieuwe merken en brouwsels, ze waarderen ook de premium die ze betalen voor een premium product. Geen enkele brouwer kan zich een negatieve productervaring veroorloven, klanten komen simpelweg niet terug en delen deze ervaringen online. Brouwers hebben meer tools nodig om de smaak en kwaliteit van hun product op de lange termijn te beschermen, loyaliteit en positieve feedback te stimuleren.

ONZE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze toffe nieuwsbrief.

Ga naar boven