COVID – Kunnen we helpen met bier zonder code?

De Brouwersvereniging (BA) heeft onlangs een voorstel ingediend bij het congres ter ondersteuning van brouwers als gevolg van het Corona-virus en de impact ervan op de ambachtelijke brouwerij-industrie. De Brewers Association vroegen samen met de American Beverage Licensees, Beer Institute en de National Beer Wholesalers om steun van het congres ter verlichting van de impact van Covid-19 op de ambachtelijke brouwerij-industrie en de 2,1 miljoen afhankelijke personen met een bijdrage van $328 miljard aan de Amerikaanse economie. Lees de brief hier.

De Brewers Association vroeg om financiële tegemoetkoming voor brouwers in de vorm van belastingverminderingen en andere financiële steun om brouwers overeind te houden in een omgeving waar de sluiting van lokale detailhandelszaken en de mogelijke sluiting of beperkte toegang tot detailhandelszaken tijdens de COVID-crisis, die allemaal een aanzienlijke impact zullen hebben op de financiële gezondheid van de meeste brouwers. Dit in combinatie met het feit dat er een waarschijnlijke achterstand zou zijn in de distributie, levering en behandeling van bier tijdens een gedeeltelijke of volledige stopzetting, wat een verdere impact zou hebben op de aanvulling, voorraadrotatie en inventaris die al op een druk punt staat.

In deze inzending zou de impact van verkoop-, leverings- en productieonderbrekingen enorm zijn en werd de impact van het moeten stoppen met codebier als een groot risico bestempeld. Out of code-bier dat momenteel op de markt is, werd geschat op een waarde van $ 900 miljoen. Volgens VS vandaag de totale jaarlijkse waarde van ambachtelijk bier in de VS bedraagt $114 miljard per jaar, of $ 9,5 miljard per maand, dit betekent dat de potentiële waarde van out-of-code stock daarom zo hoog zou kunnen zijn als 9% van alle productie, een zeer reële en ernstig risico voor de sector.

We zitten allemaal samen in deze crisis, het Brewshield Team en onze partners John Fearless hebben in deze periode contact gezocht met een aantal brouwers om erachter te komen hoe we kunnen helpen deze beproeving te overleven. We werken samen met zoveel mogelijk brouwers om u te voorzien van sterk afgeprijsde producten om te helpen bij de duurzaamheid van ambachtelijke brouwerijen en om ervoor te zorgen dat de hoge kwaliteit van het bier dat u gewend bent een betere houdbaarheid heeft in deze onzekere tijden.

“We doen er alles aan om producten bij brouwers te krijgen die hun brouwerijen zo lang mogelijk open houden, zelfs degenen onder jullie die voorraden aanleggen, om gedwongen sluitingen of gesloten logistiek te plannen die allemaal van invloed zijn op de houdbaarheid en de versheid van je brouwsel. Ons professionele team is er om u te ondersteunen en korting op de prijzen om te helpen op welke manier we kunnen”

Andrew Planting Brewshield-CEO

Wij staan stand-by om op alle mogelijke manieren te helpen om de ambachtelijke industrie door deze zeer moeilijke periode te helpen, lees meer over onze wetenschap hier of vraag een exemplaar aan van onze whitepaper over oxidatie en houdbaarheid hier.

COVID – Kunnen we helpen met bier zonder code?

De Brouwersvereniging (BA) heeft onlangs een voorstel ingediend bij het congres ter ondersteuning van brouwers als gevolg van het Corona-virus en de impact ervan op de ambachtelijke brouwerij-industrie. De Brewers Association vroegen samen met de American Beverage Licensees, Beer Institute en de National Beer Wholesalers om steun van het congres ter verlichting van de impact van Covid-19 op de ambachtelijke brouwerij-industrie en de 2,1 miljoen afhankelijke personen met een bijdrage van $328 miljard aan de Amerikaanse economie. Lees de brief hier.

De Brewers Association vroeg om financiële tegemoetkoming voor brouwers in de vorm van belastingverminderingen en andere financiële steun om brouwers overeind te houden in een omgeving waar de sluiting van lokale detailhandelszaken en de mogelijke sluiting of beperkte toegang tot detailhandelszaken tijdens de COVID-crisis, die allemaal een aanzienlijke impact zullen hebben op de financiële gezondheid van de meeste brouwers. Dit in combinatie met het feit dat er een waarschijnlijke achterstand zou zijn in de distributie, levering en behandeling van bier tijdens een gedeeltelijke of volledige stopzetting, wat een verdere impact zou hebben op de aanvulling, voorraadrotatie en inventaris die al op een druk punt staat.

In deze inzending zou de impact van verkoop-, leverings- en productieonderbrekingen enorm zijn en werd de impact van het moeten stoppen met codebier als een groot risico bestempeld. Out of code-bier dat momenteel op de markt is, werd geschat op een waarde van $ 900 miljoen. Volgens VS vandaag de totale jaarlijkse waarde van ambachtelijk bier in de VS bedraagt $114 miljard per jaar, of $ 9,5 miljard per maand, dit betekent dat de potentiële waarde van out-of-code stock daarom zo hoog zou kunnen zijn als 9% van alle productie, een zeer reële en ernstig risico voor de sector.

We zitten allemaal samen in deze crisis, het Brewshield Team en onze partners John Fearless hebben in deze periode contact gezocht met een aantal brouwers om erachter te komen hoe we kunnen helpen deze beproeving te overleven. We werken samen met zoveel mogelijk brouwers om u te voorzien van sterk afgeprijsde producten om te helpen bij de duurzaamheid van ambachtelijke brouwerijen en om ervoor te zorgen dat de hoge kwaliteit van het bier dat u gewend bent een betere houdbaarheid heeft in deze onzekere tijden.

“We doen er alles aan om producten bij brouwers te krijgen die hun brouwerijen zo lang mogelijk open houden, zelfs degenen onder jullie die voorraden aanleggen, om gedwongen sluitingen of gesloten logistiek te plannen die allemaal van invloed zijn op de houdbaarheid en de versheid van je brouwsel. Ons professionele team is er om u te ondersteunen en korting op de prijzen om te helpen op welke manier we kunnen”

Andrew Planting Brewshield-CEO

Wij staan stand-by om op alle mogelijke manieren te helpen om de ambachtelijke industrie door deze zeer moeilijke periode te helpen, lees meer over onze wetenschap hier of vraag een exemplaar aan van onze whitepaper over oxidatie en houdbaarheid hier.