ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΛΗΞΗΕΞΟΜΑΛΥΝΣΗΑΙΣΘΗΣΗ ΣΤΟΜΑΤΟΣΧΡΩΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ

Σχεδιασμένο για να παρέχει τη βέλτιστη δόση φαινολικών και μεταβολιτών που προέρχονται από δρυς, το WLT 150 προσφέρει υπέροχη γεύση και βελτιωμένη αίσθηση στο στόμα, αφήνοντας το επεξεργασμένο προϊόν με μια ισορροπημένη απαλότητα και στρογγυλοποίηση που επιθυμούν οι οινοπνευματοποιοί και οι πελάτες τους.

Το εκχύλισμα εισάγει βολικά τα ίδια χαρακτηριστικά που ένα νέο ή πρωτογεμισμένο δρύινο βαρέλι συνήθως προσδίδει στα οινοπνευματώδη ποτά κατά τη διάρκεια της παλαίωσης, αλλά εξαλείφει τις βιασύνες της αναποτελεσματικότητας της διαδικασίας. Το WLT 150 προέρχεται από το ίδιο γαλλικό και αμερικανικό ξύλο δρυός από το οποίο κατασκευάζονται τα βαρέλια, αλλά παρουσιάζει την ουσία αυτής της βελανιδιάς σε συμπυκνωμένη υγρή μορφή.

Επειδή προέρχεται από το ίδιο ξύλο, το WLT 150 περιέχει τα ίδια βασικά συστατικά που σχετίζονται με την παραδοσιακή διαδικασία ωρίμανσης σε βαρέλι και μπορεί να ενισχύσει τον χαρακτήρα των αλκοολούχων ποτών με παρόμοιο τρόπο. Μπορεί να συμπληρώσει μια παραδοσιακή διαδικασία παλαίωσης βαρελιού. Αλλά το WLT 150 μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως μια αποτελεσματική εναλλακτική λύση δρυός, επειδή το εκχύλισμα από μόνο του μπορεί να προσδώσει αυθεντικά δρύινα χαρακτηριστικά πιο αποτελεσματικά από ένα βαρέλι. Βελτιώνοντας την απόδοση της παραγωγής και βελτιώνοντας τους χρόνους ωρίμανσης, οποιαδήποτε εφαρμογή μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο στο κόστος, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει ένα προϊόν ανώτερης ποιότητας.

ΤΙ ΛΕΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Επεξεργαστήκαμε πάνω από 36 000 λίτρα ακατέργαστου οινοπνεύματος που είχαν ξεχωριστές νότες και σκληρό προφίλ γεύσης, η επεξεργασία με Stoak κατέληξε σε ένα φινίρισμα συγκρίσιμο με ένα προϊόν παλαιωμένο από ξύλο, καθώς και στρογγυλοποίηση του προϊόντος και παρέχοντας ένα ευπρόσδεκτο προς πώληση προϊόν. προφίλ γεύσης.
Μάικλ Βέισι, Halewood
Εμείς εμπιστευόμαστε το WLT-150 French WLT-150 για να πάρει τη γεύση ξύλου και κάποια επίδραση στο στόμα των μπράντι μας. Λειτουργεί για εμάς. Προσθέτουμε το WLT-150 French στη διαδικασία μας μετά την ωρίμανση στη δεξαμενή μας χύδην πριν από την ανάμειξη και δεν είχαμε ποτέ προβλήματα με τη χρήση του στην παραγωγή μας.

Δεν το βλέπουμε ως πρόσθετο κόστος γιατί βελτιώνει την ποιότητά μας

Αυτό το προϊόν είναι εύκολο στη χρήση και εύκολο να το προσθέσετε στα οινοπνευματώδη ποτά. Δίνει όχι μόνο γεύση αλλά αίσθηση στο στόμα και γεύση επίσης.

Master Distiller, International Bulk Spirits Group
Διδάχθηκα πάντα για τις παλιές παραδοσιακές μεθόδους γήρανσης των πνευμάτων, αλλά αφού έχω χρησιμοποιήσει τα προϊόντα του Stoak στις σειρές πνευμάτων μου, πιστεύω πραγματικά ότι ο Stoak θα φέρει επανάσταση στη βιομηχανία αλκοολούχων ποτών. Η ποιότητα του προϊόντος δίνει απίστευτα αποτελέσματα όταν χρησιμοποιείται παρέχοντας πρωτοφανή πολυπλοκότητα στα αποστάγματα.
Roy Bowler, The Spirit Press
Χρησιμοποιούμε το WLT150 για περισσότερους από 18 μήνες σε μια σειρά από σειρές αλκοολούχων ποτών, συμπεριλαμβανομένης της Flagship Tequila, η οποία πρόσφατα κέρδισε διπλό χρυσό για τον εξαιρετικά απαλό χαρακτήρα της με τη σύνθετη και πρωτότυπη γεύση αγαύης.
Marc van Niekerk, Επιλέξτε Beverage Company
Το WLT είχε ως αποτέλεσμα σημαντική εξοικονόμηση χρόνου και αποτελεσματικότητα αντικατάστασης κάννης, γεγονός που μας επέτρεψε να ανταποκριθούμε στην ανάπτυξη των εξαγωγικών μας δραστηριοτήτων για τα επόμενα 2 χρόνια.
Υπεύθυνος προϊόντων, Εξαγωγέας μεξικάνικης τεκίλα

ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΑΝΑΜΕΙΞΗ

Το WLT 150 διατίθεται σε τρεις μοναδικές παραλλαγές που προέρχονται είτε από γαλλική βελανιδιά 150 ετών, από αμερικανική βελανιδιά 90 ετών ή από ένα μείγμα των δύο. Για πρώτη φορά, αυτό επιτρέπει στον οινοπνευματοποιό να επιλέξει το προφίλ ωρίμανσης και τους τόνους βελανιδιάς που είναι χαρακτηριστικός αυτών των δύο ειδών. Αυτό παρέχει ένα άνευ προηγουμένου επίπεδο ελέγχου και ακρίβειας – από την ανάπτυξη ενός νέου προϊόντος μέχρι την κλήση του τελικού σας μείγματος.

ΥΨΗΛΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ

Το WLT150 κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας το ίδιο γνήσιο γαλλικό ξύλο βελανιδιάς 150 ετών ή 90 ετών που χρησιμοποιείται για την κατασκευή δρύινων βαρελιών.

Οι ίδιες συγγενείς ουσίες που εξάγονται με την πάροδο του χρόνου από το πλευρικό τοίχωμα της κάννης εξάγονται με WLT για εφαρμογή σε μοριακό επίπεδο με τα πνεύματα σας.

Οι οινοπνευματοποιοί είναι σε θέση να ρυθμίσουν το μίγμα των πνευμάτων τους προσθέτοντας WLT150.

ΟΥΣΙΩΔΗΣ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ

Η παραδοσιακή παλαίωση των οινοπνευματωδών ποτών επιβαρύνει σημαντικά τους οινοπνευματοποιούς και τις επωνυμίες οινοπνευματωδών ποτών. Η παλαιωμένη βελανιδιά είναι επίσης ολοένα και πιο σπάνια, και καθώς η αποτελεσματικότητα μειώνεται με τη χρήση, η διαθεσιμότητα του βαρελιού γίνεται παγκόσμια πρόκληση. Πολύ λίγες βιομηχανίες περιορίζονται σε τεχνολογίες αιώνων ή περιμένουν χρόνια πριν τα προϊόντα τους είναι έτοιμα για την αγορά.

Η οινοποιία έχει υιοθετήσει σύγχρονες μεθοδολογίες και προσεγγίσεις για να βελτιώσει την τέχνη της παραγωγής κρασιού. δεν είναι καιρός να κάνει το ίδιο και η βιομηχανία οινοπνευματωδών ποτών;

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Οι παραδοσιακές διαδικασίες γήρανσης, φινιρίσματος και ανάμειξης απαιτούν σημαντικό όγκο εργασίας. Αυτό συχνά περιλαμβάνει την ανάγκη κίνησης και ανάδευσης βαρελιών 80 γαλονιών. Η χρήση τσιπς και ράβδων είναι επίσης προκλητική και απαιτεί πρόσθετη προσπάθεια για την αφαίρεση υπολειμμάτων από το τελικό προϊόν και τα βαρέλια.

Το WLT 150 είναι σε μια εξαιρετικά βολική και αποτελεσματική υγρή μορφή δοσολογίας που αποθηκεύεται σε θερμοκρασία δωματίου. Η δόση μπορεί να αυξηθεί προοδευτικά μέχρι να επιτευχθεί το επιθυμητό προφίλ, επιτρέποντας στον οινοπνευματοποιό πλήρη έλεγχο και ευκολία.

ΤΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΙ ΜΑΣ

Εγγραφείτε εδώ.

Email