LEVERT UITSTEKEND VOLWASSENHEIDVERGELIJKENDMONDGEVOELKLEUR AAN ALLE GEESTEN

Ontworpen om de optimale dosering van eiken afgeleide fenolen en metabolieten te leveren, levert WLT 150 een uitstekende smaak en een verbeterd mondgevoel, waardoor het behandelde product een evenwichtige zachtheid en ronding krijgt die zowel door distilleerders als hun klanten wordt gewenst.

Het extract introduceert gemakkelijk dezelfde kenmerken die een nieuw of first-fill eiken vat typisch schenkt aan sterke drank tijdens het rijpen, maar elimineert de haastige procesinefficiëntie. WLT 150 is afgeleid van hetzelfde Franse en Amerikaanse eikenhout waaruit vaten zijn gemaakt, maar presenteert de essentie van dit eikenhout in een geconcentreerde vloeibare vorm.

Omdat het is afgeleid van hetzelfde hout, bevat WLT 150 dezelfde kerncomponenten die worden geassocieerd met het traditionele rijpingsproces in vaten en kan het karakter van gedistilleerde dranken op een vergelijkbare manier worden verbeterd. Het kan een traditioneel vatrijpingsproces aanvullen. Maar WLT 150 kan ook dienen als een effectief eikenalternatief, omdat het extract op zichzelf meer authentieke eikenachtige kenmerken kan geven dan een vat. Door de productie-efficiëntie te verbeteren en de rijpingstijden te verbeteren, kunnen beide toepassingen een grote impact hebben op de kosten en tegelijkertijd een product van superieure kwaliteit opleveren.

WAT MENSEN ZEGGEN

We verwerkten meer dan 36 000 liter ruwe alcohol met duidelijke afwijkende tonen en een hard smaakprofiel. De behandeling met Stoak resulteerde in een afwerking die vergelijkbaar is met een houtgerijpt product, evenals een afronding van het product en een verkoopbaar product met een aangename smaak profiel.
Michael Veysie, Halewood
Wij 100% vertrouwen op WLT-150 French om de houtsmaak en enig effect op het mondgevoel van onze brandewijnen te krijgen. Het werkt voor ons. We voegen WLT-150 French toe aan ons proces na rijping in onze bulktank voordat we het mengen en we hebben nooit problemen gehad met het gebruik ervan in onze productie.

We zien dit niet als extra kosten omdat het onze kwaliteit verbetert

Dit product is gemakkelijk te gebruiken en gemakkelijk toe te voegen aan de sterke drank. Het geeft niet alleen smaak, maar ook mondgevoel en smaak.

Meester Distilleerder, Internationale Bulk Spirits Group
Ik heb altijd geleerd over oude traditionele methoden voor het verouderen van sterke drank, maar sinds ik de producten van Stoak in mijn sterke drank-assortimenten heb gebruikt, geloof ik echt dat Stoak een revolutie teweeg zal brengen in de geestenindustrie. De kwaliteit van het product geeft ongelooflijke resultaten bij gebruik en biedt een ongekende complexiteit aan sterke drank.
Roy Bowler, The Spirit Press
We gebruiken WLT150 al meer dan 18 maanden voor een aantal van onze sterke dranken, waaronder onze Flagship Tequila, die onlangs dubbel goud won vanwege zijn opmerkelijk zachte karakter met de complexe en originele agavesmaak.
Marc van Niekerk, Selecteer drankenbedrijf
WLT heeft geresulteerd in een aanzienlijke tijdsbesparing en efficiëntie bij het vervangen van vaten, waardoor we de groei van onze exportactiviteiten voor de komende 2 jaar kunnen waarmaken.
Productmanager, Mexicaanse Tequila-exporteur

FLEXIBILITEIT IN BOUWENMENGEN

WLT 150 wordt geleverd in drie unieke varianten die zijn afgeleid van 150 jaar oude Franse eik, 90 jaar oude Amerikaanse eik of een mix van beide. Dit stelt de distilleerder voor het eerst in staat om het profiel van rijping en eikentonen in te voeren die kenmerkend zijn voor deze twee soorten. Dit biedt een ongekend niveau van controle en precisie - van de ontwikkeling van een nieuw product tot het intoetsen van uw uiteindelijke blend.

HOOG KWALITEIT AFGEWERKT PRODUCT

WLT150 is gemaakt van hetzelfde originele 150 jaar oude Franse of 90 jaar oude Amerikaanse eikenhout dat wordt gebruikt om eikenhouten vaten te maken.

Dezelfde congeneren die jarenlang uit de zijwand van het vat worden gewonnen, worden door WLT geëxtraheerd voor toepassing op moleculair niveau bij uw sterke drank.

Distilleerders kunnen hun gedistilleerde drank fine-tunen door WLT150 toe te voegen.

SUBSTANTIEEL KOSTEN EN TIJD BESPARINGEN

Traditionele veroudering van gedistilleerde dranken legt een grote kostenpost op distilleerders en merken van gedistilleerde dranken. Verouderd eikenhout wordt ook steeds schaarser, en naarmate de werkzaamheid verslechtert bij gebruik, wordt de beschikbaarheid van vaten een wereldwijde uitdaging. Zeer weinig industrieën zijn beperkt tot eeuwenoude technologieën of wachten jaren voordat hun producten marktklaar zijn.

De wijnindustrie heeft moderne methoden en benaderingen omarmd om de kunst van het wijn maken te verbeteren; wordt het niet tijd dat de sterke drankindustrie hetzelfde deed?

PRODUCTIE EFFICINTIE

De traditionele verouderings-, afwerkings- en mengprocessen brengen een aanzienlijke hoeveelheid werk met zich mee. Dit omvat vaak de noodzaak om vaten van 80 gallon te verplaatsen en te roeren. Het gebruik van spanen en duigen is ook een uitdaging en vereist extra inspanning om resten van het eindproduct en de vaten te verwijderen.

WLT 150 is in een zeer handige en effectieve vloeibare doseringsvorm die bij kamertemperatuur wordt bewaard. De dosering kan geleidelijk worden verhoogd totdat het gewenste profiel is bereikt, waardoor de distilleerder volledige controle en gemak heeft.

ONZE NIEUWSBRIEF

Abonneer je hier.

Email